Diensten

Buitenbepleistering

Na het afsluiten van de buitenmuur met een cementering tegen vocht en tocht wordt, na een eventuele isolatie, een afwerkingspleister op de muren gezet. Op vlak van kleur heeft u de keuze tussen een ruim scala aan tinten, van licht tot donker en van pastel tot fel. Of u kiest ervoor een vercoating te laten plaatsen op een ongekleurde basispleister.

Op elk type muur (baksteen, hout, beton, Ytong of andere snelbouwstenen) kunnen wij een bepleistering plaatsen dankzij een doorgedreven kennis van de mogelijke hechtlagen en primers. Voorbereiding is alles en garandeert de duurzaamheid van het eindresultaat.

Gyprocwerken

Bij renovaties is het vaak economisch niet doenbaar om muren voldoende te repareren of zijn de muren te gecontamineerd om een kwalitatieve bepleistering rechtstreeks op de muur te zetten.

De keuze om voorzetwanden te plaatsen is dan ideaal, zeker gezien nog een extra isolatie kan aangebracht worden.

 

 

Binnenbepleistering

Naast de ‘gewone’ bepleistering bieden wij ook het plaatsen van sierpleisters of het gebruik van speciale afwerkingstechnieken aan. Alles wordt vakkundig bezet – de bepleistering is essentieel voor de verdere afwerking met bijvoorbeeld behangpapier of verf. Ook zullen wij de muren perfect waterpas zetten zodat er geen problemen opduiken bij een latere plaatsing van bijvoorbeeld ingebouwde kasten, trap en keuken.

Wij werken met de klassieke 2-lagen methode en gebruiken bij voorkeur natuurlijkpleisters.

Stucanet

Bij een onstabiele ondergrond, hout, door de architec geplande gebogen wanden,… plaatsen wij stucanet, een staaldraadnet op een geperforeerde kartonbasis die een goede hechting garandeert.